diumenge, 3 de setembre del 2023

Pugem la persiana!


Arriba setembre i com cada any comencem la temporada a PROVA I ERROR. Han sigut unes setmanes marcades per alguns episodis de calors asfixiants, els continuats ridículs de Feijoo tractant d’aconseguir suports impossibles i per l’inacabable culebrot del cas Rubiales.

Mentrestant entre calorada i calorada hem anat preparant algunes novetats pels propers mesos dels  que n’esmentarem algunes.

Pel que fa a la degana Secció l’Ària dels dilluns, que no ha deixat de sonar cada setmana des del 2008, aquests primers mesos he pensat dedicar-la a escoltar les veus dels meus cantants preferits en les diverses, quatre o cinc per cada tipus de veu.

També en el terreny musical tenim previstaunes segona temporada al Jazz a càrrec de Josep Molins que ens proposarà escoltar interpretacions destacades dels diferents instruments solistes de la música jazzística.

I més endavant farem també una segona temporada al mon de la dansa que ens tornarà a  proposar la Melània Enrich

Per acabar en el terreny musical en ocasió del 50 aniversari de la mort del músic Graciano Tarragó el seu deixeble i guitarrista Jaume Torrent ens oferirà al llarg d’unes setmanes algunes peces de la sèrie Per Terres d’Espanya.

En el terreny de la fotografia tinc la intenció d’anar presentant un molt breus àlbums d’alguns dels viatges que he fet al llarg dels anys.

Pel que fa a la literatura el poeta Valentí Gómez ens recitarà al llarg de varies setmanes alguns dels poemes del seu poemari  que aviat es publicarà en forma de CD acompanyat per les veus i la música gestades al voltant del Taller de Músics.

La resta de les seccions seguiran la seva marxa habitual publicant les propostes de tots els mostres col·laboradors.

Recordaré només que si teniu algun amic o familiar a qui cregueu li poden interessar els continguts del Blog m’ho feu saber perquè el puguem incloure a la Newslwetter setmanal. I també que està sempre oberta la Secció Cartes dels Lectors perquè si un dia us ve de gust pugueu publicar un text amb les vostres propostes o consideracions.

Bona rentrée per tothom!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Comença el curs ! Gràcies a tot l'equip !!!

Montse Freixenet ha dit...

Us felicito per la bona feina!
Que tingueu un bon curs!