dijous, 14 de març del 2024

Pep Duran a Can Framis

La Fundació Vila Casas presenta  a la seva seu de Can Framis "Papers d'ombra", una exposició molt interssant de l'artista plàstic Pep Duran Esteva (1955).  De sempre Duran ha conreat la tècnica del collage com una de les eines per interpretar el món i expressar la seva sensibilitat. 

Construeix les seves obres a partir de fragments de tota mena: fotografies, paper, cartrons, fustes, etc, que combina i manipula magistralment. És pot qualificar també com un art ecològic, d'aprofitament de materials altrament condemnats a la seva desaparició.

En aquesta exposició trobareu obres molt imaginatives i suggerents, en particular les construides a base de materials i decorats recuperats de l'escenografia de la Bella Helena al Teatre Lliure de Gràcia dirigida per Fabià Puigserver i uns grans decorats pertanyents a l'antic teatre El Molino.

Com que ja sereu a Can Framis és obligat aprofitar l'ocasió per veure la magnífica col·lecció permanent de pintura catalana del segle XX que va construir el més importatnt mecenes cultural català Antoni Vila Casas amb la seva fundació que va crear el 1986. 


El nostre videógraf ha visitat també l'exposició i ens ofereix el seu video de la mateixa.



1 comentari:

Imma ha dit...

Súper interessant aquesta exposició. Molt suggestiva i interessant. L'aniré a veure en directe. Gràcies