dimecres, 10 de juliol del 2024

El diario.es

Fa ja tres anys que soc soci de ELDIARIO.es  que per a mi és sens dubte un dels millors diaris. Les seves informacions son sempre verídiques i contrastades i te un conjunt de col·laboradors de primera línia.

Com informa al final de cada exercici ,el diario ha aconseguit tenir ja gairebéé 80.000 socis que amb la seva modesta quota anyal de 40 euros son la garantia de la seva absoluta independència i llibertat d’expressió perquè suposen una mica mes del 40% del seu pressupost. Tenen una plantilla nombrosa i penso que amb unes condicions laborals més que correctes. Tanquen sempre l’exercici en positiu i no tenen cap endeutament bancari ni cap anunciant que suposi més del 10% del pressupost. El fundador i Director es l’Ignacio Escolar que ja havia dirigit abans El público que va tancar farà un dotze anys. Cada dissabte envia una carta personal als socis comentant l’actualitat que es de lectura obligada perquè acostuma donar les claus dels esdeveniments. El diario té també una app on informa al moment de les principals notícies d’actualitat.

El passat cap de setmana es va celebrar a la plaça de Catalunya i al CCCB un encontre cultural anyal que rota per diferents ciutats espanyoles. La trobada va ser un èxit de públic i es va posar especial èmfasi en que si els diaris volen ser independents necessiten el suport dels seus lectors que evitin la dependència dels poders financers. Per això amb aquest post invito als lectors que vulguin estar sempre, d’una manera fiable, al corrent de l’actualitat política que es facin socis de el Diario.es. Com he dit la quota anyal mínima de 40 euros es modesta, es pot fraccionar mensualment i dona força avantatges als socis.

Per abonar-vos nomé heu d`entrar a la pàgina web el diario i de seguida trobareu les indicacions oportunes. Animeu-vos i ja veureu que no us en penedireu.


Ignacio Escolar Dtor. de eldiario