A que bé aquest
posicionament, meu? Doncs a propòsit de parlar-vos de la xef Ronit Stern, de
Tel Aviv, afincada fa anys a Barcelona, on de primer va obrir un parell de
forns (Crustó) i ara hi té un parell de restaurants (Auto-Rosselló i La
Balabusta).
Us parlaré del
primer, perquè el segon és més recent i encara no hi he estat.
A l’antic taller
de reparació de cotxes hi serveixen des de l’esmorzar fins al ressupó. Obert
tot el dia, de dilluns a diumenge, ofereix una cuina molt curosa amb el
producte, en especial, el vegetal, però no només (el xai és la seva carn
estrella). La cocció adequada i una bona combinació de tota mena d’herbes
aromàtiques, influència de la cuina libanesa que també coneix molt bé, fan que
els seus plats siguin especials. Si voleu fer un menú de migdia equilibrat i
sa, no ho dubteu, aquest és el vostre lloc.
Pel que fa al
local, disseny de l’estudi Espacio En Blanco, té una aire industrial que a la
vegada vol recordar al clàssic “colmado”. Potser li falta una mica de caliu,
perquè al migdia està ple fins la bandera i és una mica sorollós, però
l’experiència val la pena.
Ah! I no deixeu de provar el seu pa trenat (el “jalá” típic del Shabat).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada