dijous, 7 de setembre del 2023

Coses que no entenc LXXIX


. Que després dels disbarats que està dient Felipe Gonzalez encara no s’hagi donat de baixa com a militant del PSOE.

. Que arran de les inundacions del Baix Ebre s’hagi posat de manifest que els afectats per les inundacions del 2021 encara no han rebut les ajudes que les Administracions els van prometre amb tota solemnitat en aquella data.

. Que es pugui fer tant el ridícul com fa Feijoo fent tota mena de provatures impossibles per aconseguir la seva elecció.

. Que sigui una aliança de mes de 300 milionaris la que hagi de fer un manifest adreçat al G-20 demanant als governs un acord internacional per augmentar la fiscalitat dels patrimonis dels superrics.

. Que no es corregeixin amb una fiscalitat adequada els extraordinaris beneficis que la puja dels tipus d’interès ordenats per les autoritats monetàries europees ha suposat per la banca.

. Que intermediaris, comissionistes  segueixin fent negoci amb un comerç de jugadors absolutament embogit tolerat i fomentat pels principals clubs de futbol.

. Que hagin trigat mes de quinze dies a convèncer a Jeniffer Hermoso perquè presenti una denúncia al jutjat pel petó de Rubiales.

. Que es pugui dictar una sentència tan delirant com la d'ordenar l'anulació de les obres de l'eix verd del carrer Consell de Cent i l'exigencia de retornar-lo al seu estat anterior alegant com a argument que les obres suposaven una modificacio del pla General Metropolità que no havia seguit el seu degut curs d'aprovació.


3 comentaris:

Josep Molins ha dit...

Encara es més delirant que s´hagi transformat el carrer Consell de Cent en un eix vert, saltant-se a la torera el Pla General Urbanístic i sense consultar els veins de l`Eixample.

Adela ha dit...

Que ningú s'enganyi. Va tenir el vist-i-plau de tècnics de l'ajuntament i de la Generalitat. El tema de fons és que els lobbies (agbar,racc, etc) volen seguir manant i orientar la ciutat pels seus interessos (negocis).

Adela ha dit...

Recomano:
https://www.elbaix.cat/2023/09/08/pero-la-dreta-i-el-carrer-consell-de-cent-de-barcelona/