dimecres, 7 de setembre del 2011

Manuel Fuentes. Algú que es diu periodista

Acabo d'escoltar l'entrevista - per dir-ne alguna cosa -  que aquest matí Manuel Fuentes ha fet a Vicenç Navarro a Catalunya Radio. Us l'ofereixo tot seguit perquè pogueu valorar vosaltres mateixos la detestable i inadmisible intervenció d'aquest personatge que es diu periodista. És lamentable que, com ja he dit alguna altra vegada, la ràdio pública de Catalunya el posi al front del seu programa informatiu bàsic.
Amb les seves intervencions demostra que li manquen cultura, coneixemens, educació i respecte pels entrevistats. Té una actitud prepotent, xulesca i agressiva amb la que intenta amagar aquestes mancances. Però això d'avui desborda el que resulta admisible. Mogut sens dubte per la carta pública que l'economista li va adreçar el passat juliol i que varem publicar al Blog, Fuentes ha fet una mena d'entrevista extremadament agressiva, sense el més minim respecte per l'interlocutor, un economista de reconegut prestigi, amb interrupcions i talls constants, sense entendre mi deixar-lo exposar els seus arguments i per acabar la festa ha interromput bruscament l'entrevista i li ha penjat el micòfon.  Inadmisible.

9 comentaris:

salvador ha dit...

Vergonya aliena...
Algú li hauria de parar els peus.

Hermínia Pujol ha dit...

Jo també l'he escoltat estupefacte! Quasi no podia creure el què sentia.

Pere ha dit...

Mai m'ha agradat aquest imitador del Bruce Springteen, però creure's més llest en economia que un catedràtic, ho veig inversemblant. Estic d'acord que la seva educació, al menys en aquesta entrevista, és impresentable i que Catalunya Ràdio hauria de fer quelcom al respecte. És clar que ha telefonat al Sr. Navarro per mofar-se publicament d'ell.

carme ha dit...

vergonyós! cal procedir al cessament d'aquest suposat periodista!

davide ha dit...

Ahir al vespre alguns mitjans ens feien ressò del comunicat de disculpes de Catalunya Ràdio. Entre aquests la Vanguardia, amb un relat dels fets que prefereixo no comentar... almenys recomforta veure com, a pesar d’aquesta tergiversació, una majoria aplastant dels (molts) comentaris coincideixen en la crítica al Fuentes... http://bit.ly/ov0HSm

Àngels ha dit...

Quina vergonya ! Jo vaig enviar un missatge al defensor de l'audiència, veurem que responen...
Tot i que aquest matí hagi demanat disculpes,el to de prepotència deixava ben clar que ho feia per obligació.

Cati ha dit...

Havia llegit moltes coses sobre aquesta entrevista, i sabia coses del "periodista" Fuentes; ....però l'acabo d'escoltar ara mateix i estic absolutament al·lucinada !! Quin impresentable !!!
i no l'han fotut al carrer ??

Marga ha dit...

Aquest tio és burro¡¡¡ El haurien de retirar de Catalunya Radio però jaaaaa

Jordi Jr. ha dit...

Admirat Sr. Cortina,

Discrepo completament de la seva opinió. I és que vaig créixer pensant que no trobaria mai ningú més odiós que en Fuentes... fins que vaig sentir parlar del tal Navarro.
Només li trobo una cosa bona al Navarro: gràcies a ell, ja puc saber què sent un biòleg quan li diuen que l'Ana Obregón també n'és. El ram està molt malament. Però per molt malament que estigui el ram, trobo agosarat precedir "Vicenç Navarro" amb "economista de reconegut prestigi".
Tot i que tampoc sóc "Salamartinià" (si més no, d'una manera estricta), crec que en Xavier Sala i Martín la va clavar quan va resumir l'entrevista amb un breu "Fuentes DESEMMASCARA Vicenç Navarro".

No me n'he pogut estar de plasmar la meva opinió.