dijous, 19 de gener del 2012

Les navalles del Madrid.


He vist el resum del Barça Madrid i haig d’expressar, en primer lloc, la satisfacció que em produeix el resultat i el magnífic joc del Barça. Una vegada més hem fet un gran partit.
Però tinc també un altre sentiment, tant o més potent que el primer. I es tracta, com podeu imaginar, de la indignació pel joc violentíssim, gairebé criminal, dels jugadors del Madrid. No en té prou en Mourinho amb fer un partit a la defensiva sinó que instrueix als seus jugadors perquè destrueixin, amb tota la violència que sigui necessària, la creativitat del Barça.  He vist més de dues faltes de tarja vermella i de tres de groga que l’arbitre no ha sancionat.  I, és clar, amb aquesta pressió psicològica els jugadors acaben embogint. Haurà de treure algun jugador del Madrid la navalla per ser expulsat ? És possible que tot el món vegi a través de la televisió aquest espectacle repugnant i ni el Col·legi d’arbitres ni la Federació reaccionin? Per sort no ha pres mal ningú però algun dia hi haurà alguna lesió molt greu.

Jo crec que el “fair play” d’en Guardiola i del President del Barça són admirables però perdoneu que digui que tot té un límit i que  crec que haurien de reaccionar denunciant enèrgicament aquests fets.