dijous, 19 de gener del 2012

RNE x 75



No sé quins són els índexs d’audiència a Catalunya de les diferents emissores de Ràdio Nacional d’Espanya. El que sé és que va caldre que vingués a Madrid per descobrir-les. Ara estan celebrant el 75è aniversari.  Per aquest motiu avui el Juan Ramón Lucas ha tingut com a convidat de luxe a l’Iñaki Gabilondo. I també per aquest motiu el programa s’emetia en directe des d’una plaça cèntrica de Madrid on he fet cap per mirar de completar (sense èxit) aquesta entrada amb una bona fotografia d’aquest parell de cracks.

A falta d’imatge, em sumo si més no a les celebracions d’aniversari per recomanar alguns programes que realment valen la pena. Per començar, i si us agrada la música, no deixeu de sintonitzar sovint Radio 3. Durant la setmana podeu escoltar “En días como hoy” al matí i “Asuntos Propios” a la tarda. El cap de setmana és per “No es un día cualquiera” i un curiós programa d’història “Documentos RNE” (precisament la setmana passada el programa estava dedicat als 75 anys de RNE: escolteu-lo aquí).

Ara que vivim a l’era de la ràdio i la televisió a la carta, tot suma i podeu incorporar-los sense deixar d’escoltar els vostres programes habituals. Confiem, això sí, que el nou govern no alteri els principis de pluralitat i llibertat informativa que han caracteritzat  aquesta ràdio pública que he conegut durant els últims 3 anys. Que aquesta entrada sigui també un desig de que puguin continuar així. 

Clara

4 comentaris:

Pau ha dit...

Ai el Juanra...si sapigués quina seguidora tan devota té.

Jo també "confio" que el PP no foti mà a la radio pública, amb sort no li donaran importància, tan ocupats com estan

Josep M.Cortina ha dit...

Quins dos grans professionals. Jo no he escoltat gaire en Juanra però efectivament és de l'escola d'en Gabilondo o en Francino. Que duri i que el puguem seguir escoltant.

carme ha dit...

al final m'hauré de fer radioescolta si vull sentir coses amb sentit comú.
Gràcies per les recomanacions!!!

salvador ha dit...

Sempre vaig ser un gran seguidor de "diálogos con la música" de Jose Ramón Trecet a Radio 3.
Llàstima que es va acabar.