dissabte, 18 de febrer del 2012

L'Associació d’antics jugadors de handbol del Barça


Aquesta setmana s’ha constituït  l’”Associació d’antics jugadors de handbol del Barça” a la que m’he incorporat  per haver jugat al primer equip les temporades 1967-1968 i 1968-69. Vaig arribar al Club amb quatre companys més i el nostre inoblidable entrenador l’Antonio Làzaro, tots procedents de l’equip del Sant Miquel, un club escolar que va ser planter de molts jugadors de handbol.  Es tractava de reforçar la plantilla del Barça per afrontar un final de lliga complicat i evitar que  l’amenaça de la promoció li fes perdre la categoria. I ho varem aconsseguir. El estudis, la mili, i sobretot el grandíssim porter que era en Pepe Perramón,  varen fer que jo només estigues al Club dues temporades; però em varen deixar records ben intensos que aquests dies m’han vingut a la memòria.
L’Associació s’ha creat a imatge de les dels antics jugadors de futbol i basket, que ja existien fa anys. Totes elles han rebut un fort impuls de l’actual junta directiva, que ha establert que els jugadors professionals en actiu destinin el 1% dels seus ingressos per dotar la Fundació del Barça i les Associacions d’antics jugadors.
L’Associació es dedicarà a vincular els antics jugadors, organitzar i participar en actes socials del Club  i facilitar ajuda als seus membres en cas de necessitat. Tot plegat una  iniciativa que sembla ben lloable a la que m’he volgut afegir.

5 comentaris:

montse colom ha dit...

Desconeixia aquesta faceta teva, com suposo tantes altres. Saber que vas contrbuir a fer gran aquest estimat club, em fa sentir encara més culer. Desitjo que tiri endavant l'associació i que sigui per molys anys.
Montse

jordi ha dit...

Josep Maria : una historia sorprenen de la teva personalitat poliedrica i fecunda, varem ser companys al Barça però jo als juvenils del hockey sobre patins.
Per cert l´opera d´avui una delícia
Avant
Jordi Heredia

salvador ha dit...

A la foto, crec que falta la alineació que hi figura...

Anònim ha dit...

Hola Josep Mª: Et recordo quan erem els dos porters de handbol del Liceu.

Una abraçada,

Josep Broggi

Ton ha dit...

Ahhhhhh!

Al veure el titol creia que era una acció de suport a un "real" antic jugador de handbol del Barça que actualment està sota judici.....

Cada dia ens sorprens amb les teves "fecundes" activitat al llarg de la teva vida....

Malgrat no haver jugat, jo era alumne de l'equip contrari: els Jesuites de Casp!!!! L'etern rival del Sant Miguel.