dijous, 22 de març del 2012

El Titànic a Barcelona

Amb motiu del centenari de l'enfonsament del Titanic, Barcelona acull la mostra més important que s'ha fet mai del buc més emblemàtic –i malaurat- construït per l'home. L'exposició s'inaugurarà el 14 d'abril al Museu Marítim de la ciutat, que és la data exacta en què, ara fa cent anys, el transatlàntic va xocar amb un iceberg quedant tocat de mort.
 Entre els objectes originals que es poden veure, destaquen la llista completa dels passatgers, peces de la vaixella de primera classe, la llista original dels cossos recuperats de la tragèdia, llibres, cartes, fotografies i sabates, entre d'altres. En total, 200 objectes.
Molts altres objectes i històries s'han quedat al fons marí, però la Fundació Titànic ha intentat recuperar i contrastar els fets de la tragèdia a partir dels testimonis de supervivents.
Encara cal esperar uns dies per veure l'exposició ('Titanic. The Exhibition'). Mentrestant, us podeu entretenir amb aquesta galeria fotogràfica que servidor va tenir ocasió de fer el dia de la presentació.

Pau




1 comentari:

Clara ha dit...

Boníssima la foto que il·lustra el post!!!
I la que surt pujant per la passarel·la semblo jo, no trobeu?!!