diumenge, 4 de març del 2012

L'Òpera dels dilluns

Avui em permetré una petita llicència. M’explico. Abans d’ahir vaig anar a veure al Teatre del Sol, a Sabadell, el musical “Set núvies per a set germans” que, sens dubte de cap mena, tots haureu vist al cinema. El musical és, per alguns, l’opereta de la segona meitat del segle XX i ha donat títols extraordinaris dels que ben sovint se n’han fet després versions cinematogràfiques de gran èxit. Aquest és el cas de les “Set nùvies...”, per a molts un dels millors musicals de tots els temps juntament amb “ Cantant  sota la pluja “ i “ West Side Story ”.  
El muntatge del Teatre del sol, una companyia amateur de llarga tradició, el vaig trobar extraordinari i el recomano a tot aficionat al musical. L’escenografia, la coreografia, les actors, que canten i ballen amb un gran nivell, ens varen fer passar una excel·lent vetllada teatral. I per això, com a un petit homenatge a aquesta representació dirigida per Ramón Ribalta, i alhora  al gènere del musical,  aquesta setmana veurem un fragment de la pel·lícula dirigida el 1954 per Stanley Donen.
Es tracta del fragment en que la protagonista, la Milly, ensenya al sis germans del seu marit, com han de fer-ho per festejar les noies ( amb l’esperança, això si,  que es cassin i la deixin viure tranqui-la  amb el seu marit.

Espero que us agradi. Espero que us agradi. I si voleu acostar-vos al teatre aquí teniu el link: www.teatredelsol.org/


1 comentari:

Montse ha dit...

Un plaer recordar aquesta pel·licula, gràcies