dissabte, 31 de març del 2012

Notícies delirants

Aquests darrers dies he llegit als diaris algunes notícies que em semblen tant delirants (1) que no mereixen comentaris. En referiré només les més significatives en una mena de Tutti frutti informatiu,
. La Ministra de Foment fa un paper ridícul tornant a proposar a Brussel·les l’eix pirenaic. El Comisari europeu de torn li pregunta si està de broma!.
.El lendakari vasc , del PSV per cert, declara que el pacte fiscal que demana Catalunya pot desequilibrar l’economia de l’Estat (sic) !
. El Comité de disciplina de la Federació de futbol, presidit per un personatge de 85 anys, de natural extracció franquista, dicta sancions ridícules per les increïbles accions dels jugadors i entrenadors del Madrid després de seu partit amb el Llevant.
. El Congrés de CDC es declara definitivament soberanista, camí de la independència i segueix pactant tot el que cal amb la inefable A. Sanchez Camacho i el PP tant a Barcelona com a Madrid.
. En el seu discurs Oriol Pujol, demana a Mas "fugir d'aquestes aigües podrides que ens ofeguen" en al·lusió a l'Estat espanyol i dilluns nega a 8tv que la seva formació s’hagi tornat independentista.
. El Ministre d’Economia ve a Catalunya per entrevistar-se amb el President de la Generalitat i diu clarament que el Pacte fiscal haurà d’esperar a que es resolgui la crisi econòmica... “Largo me lo fiais...”
. El recent anomenat número dos de la Diputació, en substitució de l’antic vicepresident destituït fa poques setmanes, és detingut per una presumpta vinculació a la trama de cas "Campeón," en el que està implicat l’antic Ministre de Foment.
. Els cinc executius millor pagats del país van guanyar 67,3 milions d’euros (sic) el 2011. P. Isla (ZARA) 20,3; A. Saez ( SANTANDER) 11,6; C. Alierta (TELEFONICA) 10,3; A. Brufau (REPSOL ) 10,1; J.I.Sanchez (IBERDROLA) 9,5. Arribaran a fi de mes? em pregunto.
Tot plegat es comenta sol.

(1) Deliri: Psicosi més o menys transitòria caracteritzada per un grau determinat d'incoherència,  de confussió mental, d'excitació nerviosa i d'allucinacions.


2 comentaris:

Hermínia Pujol ha dit...

Respecte a la ministra de Foment i l'eix pirinenc, el pitjor és que encara va dir que continuarien insistint!!!

Montse ha dit...

efectivament, ni mereixen comentaris....
Montse