diumenge, 20 de maig del 2012

Dues preguntes


Aquest darrers dies hem assistit a un parell de fets que no m’agradaria haver de comentar. Però ho faig perquè plantegen algun interrogant.

El primer fa referència a la crisi i intervenció de Bankia. No entraré en el fons de la qüestió, és a dir la pèssima gestió  del Banc d’Espanya i dels successius equips directius de l’Entitat que han viscut condicionats pel dictats i les lluites polítiques del PP de la Comunitat de Madrid i la seva inefable Presidenta “de cuyo nombre...” No; el que em pregunto és si us imagineu que un cas així s’hagués produït a casa nostra amb “la Caixa”.

El segon, més recent, és el sobtat descobriment que el dèficit de la Comunitat de Madrid pel 2011 no és el 1,13% del PIB, del que tant havia presumit l’esmentada Presidenta, sinó el 2,23% és a dir el doble. Tampoc comentaré que això es va saber precisament després de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera on totes les autonomies havien de presentar els seus comptes i programes de reducció del dèficit. Us imagineu si una falsedat d’aquesta mena l’hagués comès la Generalitat?

Jo les respostes les tinc molt clares; suposo que vosaltres també. Aprenem-ne, un cop més la lliçó.

1 comentari:

salvador ha dit...

Sempre serem un país de segona, mentre tinguem polítics mentiders i corruptes i a mes no passi res.
Això no dona cap confiança a la població.
Es una darrera d'altra i no passa res...
Hi ha hagut un petit canvi a València a on en el seu darrer congrés no han aparegut els Camps i companyia. Per aquí es comença. Eliminem-los mica en mica.