divendres, 6 de juliol del 2012

Nits d'estiu a Mas Sorrer


Ja s’acosten les vacances d’estiu i per això em sembla un bon moment per parlar-vos de Mas Sorrer. Situada a prop de Gualta (Baix Empordà), aquesta antiga masia va començar a funcionar fa deu anys com a restaurant, bar i espai de concerts de petit format, principalment de jazz.

L’entorn és magnífic, i per accedir-hi s’ha de travessar un camp de gira-sols gegants, els més grans que hagueu vist mai! Amb els anys ha anat agafant volada i renom entre empordanesos i forans (o sigui, nosaltres), com a lloc de visita obligada les nits d’estiu.

Les activitats que programen també s’han anat eixamplant i des de fa un grapat d’anys s’hi celebra, per exemple, un festival internacional de curtmetratges que van impulsar i encara dirigeixen els actors Laia Marull i Andrew Tarbet.

Aquests dies m’ha arribat la notícia que enguany celebren deu estius d’activitats. Per això el ‘pare de la criatura’, el músic Gerard Argemí, ha convidat alguns dels artistes que -diu- més bones nits li van fer passar, com Chano Domínguez o Sílvia Pérez Cruz.

Però, en definitiva, no calen gaires reclams artístics per visitar Mas Sorrer. És més, jo recomano anar-hi qualsevol dia al capvespre, quan encara hi hagi llum de dia: la primera impressió dels gira-sols gegants i poder prendre una cervesa a l’era de la masia abans que s’ompli són dos plaers que no tenen preu.

Si voleu consultar horaris i saber com arribar-hi (no és fàcil!), ho podeu fer aquí
Pau

3 comentaris:

Clara ha dit...

Quines ganes d'anar-hi!!!

Hermínia Pujol ha dit...

Totalment d'acord, jo fa uns anys ho vaig descobrir gràcies a les meves lectures de la guia mensual de l'Empordà. Fou una nit de girasols gegants (no sempre estan en plena creixença) i vaig quedar impressionada. Després hi he tornat en diferents ocasions, fins i tot un diumenge al migdia que també tenen obert, però a la nit, amb els focs a terra que fan quan encara les nits són fresques, guanya molt. S'hi menja bé, s'hi escolta bona música i l'entorn és ben especial.

Clara ha dit...

Anem-hi, Hermínia?!!!