dimarts, 10 de juliol del 2012

Surrealismes


Aquest darrers mesos no parem de conèixer notícies que tenen un aire inversemblant, per no dir surrealista. Però algun dies l’acumulació és tan gran que la cosa mereix algun comentari o, si més no, una enumeració de les notícies més significatives, que, de fet, es comenten per si soles. Aquí en teniu algunes d’avui mateix.

- L’Eurogrup exigeix a Espanya un augment de l’IVA i el Governador del Banc Central Europeu, el Sr Draghi, troba la mesura contraproduent.

- Després de tres anys d’instrucció del sumari del cas Palau el jutge ordena el registre dels xalets de dels Millet i Montull i la incautació d’algunes obres d’art.

- El President d’Andalusia, el socialista Griñan, demana a Rubalcaba que no toleri ”cualquier sistema de financiación que aliente renovadas desigualdades entre las comunidades autónomas”.

- L’Iniesta, aquest jugador de futbol tan senzill i discret, celebra un casament a l’alçada de les millors reportatges de l’Hola. El persional embogeix amb el líder de “la Roja” i els mitjans en fan una gran difussió.
 

- Els membres del CGPJ continuen tirant-se els plats pel cap per anomenar un President que substitueixi el substitut de Divar.

No us sembla que l’acumulació de disbarats resulta al·lucinant ?

3 comentaris:

Joan ha dit...

Evidentment, el millor que hom pot veure a la televisio, son els anuncis.

Pere ha dit...

Una altra noticia. El pobre Toni Cruanyes és casa amb la seva parella de sempre, però no sap si el seu casament és vàlid, ja que els del PP (o AP, o fatxendes) han portat la llei de matrimonis gais al constitucional. Viure per veure!!!

salvador ha dit...

Molt ben trobada la il·lustració gràfica