divendres, 27 de juliol del 2012

Tanquem per vacances


Balanç de la temporada
Amb aquest post s’acaba la temporada que ha sigut rica en publicacions i novetats.

Veiem. Des del 3 de Setembre del 2011 fins avui hem publicat  240  posts, o “ xinxetes” com també se’ls  anomena, és a dir un promig de  més de 5 setmanals. Aquest d’avui, amb el que acomiadem la temporada, és precisament el post número 701 ! Déu n’hi dó.

Una de les novetats d’aquesta temporada és que l’ÀRIA DELS DILLLUNS ha passat a ser videogràfica, la qual cosa ens ha permès recuperar molts moments de la història recent de l’òpera i veure les actuacions de grans cantants.
La segona novetat ha estat la incorporació, cada  Divendres, de les Seccions de la Clara, ES DIU A  MADRID, i del Pau,  AL CAP DEL CARRER. Això, sens dubte, ha rejovenit el contingut del Blog i ha posat de manifest que les noves generacions escriuen i s’expressen de meravella.

Finalment hem introduït una nova Secció, EL POST DEL LECTOR, on alguns amics han volgut col·laborar i penjar els seus comentaris, idees o propostes. Aquest és també un enriquiment notable pel Blog. M’agradaria animar als que encara no ho han fet a que es decideixin. Ja veuran com és molt gratificant tant per ells com per la resta de lectors.
El nombre de lectors s’ha consolidat i es situa en torn de les  650 visites setmanals. Tampoc està malament del tot.

En conjunt, una temporada prou satisfactòria que ens anima a continuar amb el Blog a partir de Setembre. Esperem retrobar-nos llavors.
Mentrestant un bon estiu !

2 comentaris:

salvador ha dit...

Bon estiu i millors viatges o vacances per a tots

Anònim ha dit...

Així ho farem des de FLIX. Pere i Carme