divendres, 7 de setembre del 2012

Veronese amunt i avall


Res millor per estrenar aquesta nova secció, “Escenes”, que transmetre-us les darreres recomanacions que el meu amic, i col·laborador d’aquest blog, Silvio Martínez m’envia des de Madrid. Es tracta de dos espectacles que tenen en comú el director, Daniel Veronese, i l’estrena doble a Madrid i Barcelona.

El primer inaugura la temporada de la sala Villaroel: Teatro para pájaros. És un text del mateix Daniel Veronese, un director argentí que fa uns anys que triomfa a Espanya. Aquí col·labora amb Histrión Teatro, una petita companyia andalusa que s’ha donat a conèixer recentment a Madrid i que estrena ara a Barcelona.

El segon ja el vam poder veure al Teatre Romea fa uns mesos: ¿Quién teme a Virgina Woolf?. És el mateix muntatge, amb els mateixos actors, excepte Carmen Machi, que substitueix a l’Emma Vilarassau. Això vol dir que en Pere Arquillué s’instal·larà una temporada a la capital espanyola, perquè, com ja vam avançar en el darrer post de la temporada passada, també hi portarà el Cyrano de La Perla. La por és que allà no el vulguin deixar tornar.  A veure si hi ha sort i en tot cas s'ho pot muntar per anar amunt i avall com el Veronese.

Clara

1 comentari:

Marta ha dit...

Ei! que no ens prenguin al Pere Arquillué!!!!
Sort que aquí també li donem feina,amb els culebrots, je je