dimarts, 29 d’abril del 2014

Una altra passejada amb barret

La Passejada amb barret és un esdeveniment popular que convida a tothom que vulgui a passejar per Barcelona guarnit amb un barret. És una bona manera de donar la benvinguda a la primavera. Organitzat per les capelleres barcelonines Nina Pawlowsky i Cristina de Prada, l'esdeveniment està inspirat en el concepte americà de l'Easter Parade, que és particularment popular a la ciutat de Nova York, on tradicionalment el diumenge de Pasqua es tanca al trànsit un tram gran de la 5a Avinguda perquè la gent surti a passejar amb barret.
La primera edició de la Passejada es va celebrar l'any 2005 i ha anat guanyant en popularitat amb el transcurs dels anys. Es celebra normalment el diumenge següent al diumenge de Pàscua i el recorregut es fa per Rambla Catalunya, des de la Diagonal fins a la Gran Via. 
Ja hi vaig anar l’any passat i aquest he repetit. El diumenge 27 d'abril es va celebrar la Desena edició i hi vaig fer unes fotos. Aquí teniu un reportatge d’alguns dels barrets i passejants que s’hi varen veure. Magnífics!




1 comentari:

Joan ha dit...

Chapeau! És l'expressió que se m'acudeix.