L’Osmosis és
un restaurant sense carta atès que ofereix un menú tancat, tipus degustació, és
a dir amb una petita mostra del millor de la casa. Es
tracta d’un menú que es pot demanar complet, composat de 5 plats i dos postres o
reduït, composat de 4 plats i postre. També es pot disposar d'un maridatge de vins i de
tant en tant s’adhereix a promocions com les de la Cervesa Inèdit, la
Vanguàrdia, la Semana de Gastronomia de Barcelona, entre d’altres, que
n’abarateixen el preu i permeten gaudir-ne igualment.
El fet de
treballar amb un menú tancat ofereix l’avantatge de poder disposar d’un
producte molt fresc i de temporada adquirit cada matí, sense necessitat de
tenir res precuinat, la qual cosa comporta un alt nivell de qualitat. La cuina
té un toc de modernitat però els plats, malgrat la seva rica elaboració,
conserven en tot moment textures i sabors ben identificables i malgrat el
nombre de plats les digestions no resulten pesades. La presentació i l’estètica són molt cuidades.
La
contrapartida: el preu, que no baixa dels 50 euros per al menú curt i de 65 euros
en el cas del més complet, una vegada s’hi ha afegit el pa, la beguda i el
cafè; però si s’està disposat a pagar, la recompensa és un àpat molt agradable
pel lloc (distribuït en dos nivells i un disseny acollidor), pel servei (amb
cambrers professionals de debò) i per la bona cuina del xef, en Frederic
Fernández, que acompanya un bon maridatge de vins de la mà del seu soci, cap de
sala i sumiller, l’Ignasi Montes.
Una bona opció per àpats especials.
Restaurant Osmosis
Aribau, 100 Tel: 9354545201
Info@restauranteosmosis.com
Aribau, 100 Tel: 9354545201
Info@restauranteosmosis.com
1 comentari:
Ahir vaig reservar taula al Celler de Matadepera, perquè m'han regalat un menú gastronòmic. Com que amb en Lluís i el seu fill ens coneixem força, li vaig aclarir que no volia fer el menú gastronòmic, que no m'agrada menjar el que ells volen i en broma em va contestar que segurament, en un futur pròxim "els restaurants tindrien una carta on podries triar el que vols menjar"
La conya, sincerament, és aquesta. Tu ets un pobre desgraciat que no sap ni menjar ni triar i ells ho fan per a tu.
Jo passo!!!
Publica un comentari a l'entrada