diumenge, 6 de juliol del 2014

A cop de talonari: l'estil Florentino al Barça

Lamento haver de tornar a parlar del Barça i dels disbarats que s’estan fent darrerament al Club. I parlaré exclusivament dels que es refereixen a la política de fitxatges
L’any passat varem fitxar Neymar per 100 milions en una operació farcida d’rregularitats de tota mena. Ara fitxem un altre jugador, de 27 any i tendències violentes, per 80 milions d’Euros. Ens fem una idea del que suposen una xifres d’aquest ordre?
Doncs aquesta política és la que tant havíem criticat al Real Madrid, l’anomenat estil Florentino, la tècnica del talonari. El Barça, llavors, s’enorgullia d’haver fet de la Masia i la pedrera la base de la seva plantilla. I ara fem tot al contrari, fitxem jugadors ja consagrats i esperem a fer-ho després del mundial, que són una mica més cars! Per Déu, per això no calen Secretaris tècnics ni experts en descobrir promeses. Aquests fitxatges els pot fer qualsevol.
I  no diguem dels salaris i les primes que es paguen. Un veritable disbarat, començant pels 22 milions de Messi, a qui millorem sensiblement el sou després d’una temporada lamentable, perquè el xicot estigui content i  motivat... Ens hem begut el seny.I per acabar d’adobar els soci i l’aficionat assisteixen impertèrrits a tots aquests despropòsits. Quina vergonya! Ja va fer bé en Guardiola de marxar a temps.


2 comentaris:

Jordi ha dit...

Josep Maria,

Encara que soc un culé molt forofo i molt content dela anys excepcionals de futbol que ens ha donat en Messi, estic d'acord amb tu que ens hem begut l'enteniment.

I més quan després d'uns anys de ben guanyat prestigi ens podiem prendre el luxe d'arriscar donant més joc a la pedrera de la que tan presumim.

Jordi Castells

salvador ha dit...

Aquest comentari el subscric de la primera a la darrera paraula. Totalment d'acord.
S'han begut l'enteniment i portaran al Barça directament al desastre mes complert.
No crec que l'actual President tingui la confiança dels socis i mes sembla que tot plegat està interessat amb el gran "moviment de calers"