diumenge, 6 de setembre del 2015

Tornem a obrir

S’acaben les vacances i tornem a obrir el Blog per començar una nova temporada que estarà carregada de noticies de tota mena. Pel que fa als continguts del Blog es mantenen la major part de les seccions però com cada any introduirem algunes novetats per tal de millorar-lo.
En primer lloc la Secció PINZELLS, a càrrec de la Lluïsa Jover, ampliarà el seu contingut i un cop al mes ens mostrarà quatre de les seves pintures sobre diferents temes que hem triat; serà doncs més rica i més diversa.
En segon lloc, reforçarem la Secció PANTALLES amb un nou col·laborador que s’incorpora al Blog: en Jordi Castells, bon amic i gran aficionat al cinema, ens oferirà també les seves recomanacions cinematogràfiques.
En Pau, un dels veterans del Blog, canviarà la seva col·laboració actual (AL CAP DEL CARRER) per una nova Secció: AL CAP DEL TEMPS on, a tall d’hemeroteca, comentarà aspectes de fets o esdeveniments que passaven fa uns mesos i els connectarà, si s’escau,  amb l’actualitat.
Finalment, em plau també anunciar la incorporació d’una nova col·laboradora permanent. Es tracta d’Imma Colomer, actriu fundadora del Teatre Lliure i actualment directora teatral. Reprendrem amb ella la Secció PARAULA ENCESA,  que va iniciar fa un temps la Marta Millà. La Imma ens oferirà un cop al mes recitats de diversos contes breus, poemes o altres texts que amb la seva dicció segur que ens encantaran.
Déu n’hi do, oi? I tot això en un curs que estarà ple de novetats culturals i polítiques que ens obligaran a estar molt atents.
Avui, per inaugurar també les nostres peces operístiques dels dilluns he triat, com s’escau, una obertura. I us n'ofereixo una de Giacomo Rossini perquè la seva música vital i alegre sigui un preludi d’una bona temporada. Escoltarem la vibrant obertura de “La Cenerentola”en una versió que té especials atractius. Està enregistrada al meravellós teatre de La Fenice de Venècia, que podreu admirar en la gravació. I està dirigida pel director japonès Kazushi Ono, que precisament s’estrena aquesta temporada 2015 com a nou Director de la OBC i a qui tindrem doncs oportunitat de conèixer abans del seu debut.



2 comentaris:

joana ha dit...

Ja fa dies que esperava retrobar-vos de nou !
Moltes gràcies !

Montse ha dit...

Moltes gràcies per tornar a iniciar tan interessant espai i fer-m'el arribar!
Agraidíssima, un bon nou curs,Montse