dimarts, 6 d’octubre del 2015

Bustia Ciutadana: Un gran servei


Avui us vull parlar d’una aplicació per al mòbil que em sembla molt interessant. Es tracta de la “BUSTIA CIUTADANA” de l’Ajuntament de Barcelona. L’he utilitzat vàries vegades els darrers mesos amb uns resultats extraordinaris, gairebé increïbles. Us explico.
Un cop descarregada l’aplicació sense cap dificultat podeu presentar a l’Ajuntament una reclamació o suggeriment relatiu a diferents temes ciutadans.  L’aplicació us ofereix una sèrie de conceptes, us geolocalitza i permet insertar una foto del lloc o l’objecte del que es parla.


Però el que resulta més sorprenent és que uns dies després, no gaires, es rep una resposta personalitzada a la qüestió que es planteja. I encara més increïble que en els casos que jo he intervingut tot seguit s’han presentat empleats municipals que han resolt perfectament el problema plantejat. I finalment, he rebut un altre correu informant de la resolució de l’assumpte
En el meu cas han canviat de lloc una paperera mal col·locada davant de casa, han replantat unes plantes d’una jardinera, han substituït unes rajoles que estaven trencades i  han revisat un fanal que no funcionava bé. Si, si, això que us explico no és cap fantasia, es la pura realitat.

Per tant, us animo a descarregar-vos i fer servir aquesta aplicació que diu molt en favor dels serveis municipals de la ciutat que tan sovint critiquem. Perquè no hi hagi mals entesos i en honor a la veritat la meva utilització d’aquest serveis va ser prèvia a les darreres eleccions municipals.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Caram! Ho provarem!

Carme Bh ha dit...

Ostres! Sembla increïble!
Gràcies!