dimarts, 22 de desembre del 2015

Absurds i Singulars

A Prova i Error tenim la sort de comptar amb dues actrius professionals com a col·laboradores. Ara podem escoltar cada mes la veu de l'Imma Colomer recitant petites narracions, mentre que la temporada anterior era la Marta Millà la que ens recitava poemes.

Doncs bé, la Marta acaba d'estrenar funció a Barcelona, després d'uns quants anys lluny dels escenaris i dedicada a d'altres projectes. La podeu veure al Borràs durant totes aquestes festes, protagonitzant "Absurds i singulars". L'acompanyen altres actors ben coneguts per les seves aparicions televisives: Eduard Farelo, Pere Ponce i Jordi Sevilla. L'espectacle és una comèdia anglesa dels anys 70s escrita per un dramaturg molt popular al seu país: Alan Ayckbourn. Al llarg de tres actes, seguim les peripècies i daltabaixos de tres parelles que es troben cada any per celebrar la nit de Nadal. A través d'aquestes trobades veurem conflictes de parella, ambicions personals i un canvi de tornes final.

La Marta assumeix un dels papers més interessants de la peça, amb un brillant segon acte en el que, sense badar boca, la seva peripècia de suïcida ens commou i ens fa riure alhora. Justament el crític de El País també ha destacat la seva interpretació, comparant-la amb la de l'actriu americana Goldie Hawn. Enhorabona, Marta!



1 comentari:

Colomiki ha dit...

la seva interpretació em va agradar molt i l'evolució que fa. Vaig estar molt contenta de veure-la dalt de l'escenari fent un paper que no és gens fàcil, fer riure i emocionar a la vegada, i la Marta el fa brillar.