dimarts, 12 de gener del 2016

David Bowie

Quan ahir vaig llegir la trista notícia de la mort d’en David Bowie, vaig recordar amb emoció aquesta cançó que no sé si coneixeu, que ell canta en italià, "Ragazzo solo, ragazza sola". És el fruit d'una col·laboració amb Mogol, l'autor de la majoria de les cançons de Lucio Battisti i d'algunes altres cantades per Mina. El text de Mogol i la música de Bowie, la mateixa de la cançó Space Oddity; les dues cançons que fa servir Bertolucci en la seva pel·lícula "Io e te", en dos moments crucials; és per això jo les havia tornat tornar a més recentment. He pensat que també us agradaria a vosaltres escoltar-les alhora que recordem la figura de Bowie.

Irene Zannier



3 comentaris:

Clara ha dit...

Benvinguda Irene!

la bibliotecària ha dit...

Josep Maria,
Quan vaig saber que s'havia mort el Bowie el meu homenatge va ser escoltar aquesta cançó. Havia vist la pel·lícula i m'encantava (la pel·lícula i la cançó). Després de veure-la vaig recomanar la novel·la en què es basa la peli al blog i vaig penjar el trosset del film on se sent això. Ho vaig escoltar una i mil vegades, ho vaig fer escoltar la meva filla...
Una coincidència més (com la del Poema de Nadal de Sagarra, llegit en veu alta cada any la nit de Nadal, perquè el meu pare ho feia. Oi que t'ho vaig explicar?)

Josep M.Cortina ha dit...

Celebro molt aquestes nostres coincidències. Una forta abraçada fidel seguidora del Blog