dissabte, 30 de gener del 2016

Early Works


Victòria Campillo s’incorpora a la Secció de PINZELLS on ens anirà presentant  mostres dels seus treballs més recents.
Victòria és una artista plàstica que construeix àmplies sèries de fotografies amb col·leccions d’objectes que cerca, tria, organitza i fotografia per associar-los a l’obra i l’ estètica d’artistes destacats o d’aquells que a ella li interessen especialment. Així, com veureu, cada una de les seves obres porta inscrit el nom de l’artista amb el que, d’alguna manera, es pot interpretar com una signatura conjunta.
A través de la seva obra ens ofereix un original i  estimulant viatge pel món de l’art contemporani del que n’és una gran coneixedora.

EARLY WORKS, 2002
En aquesta sèrie faig una associació dels treballs d’artistes contemporànis amb dibuixos infantils. Per fer-la vaig buscar dibuixos de nens per a tot arreu i els vaig anar associant amb treballs de d’artistes.  Els dibuixos dels nens tenen un llenguatge propi i tots junts formen un conjunt similar.
Vaig fer aquesta associació per diferents motius. D’una banda volia explorar el treball primigeni dels nens, que dibuixen amb una llibertat envejable. És per aquest motiu que els seus dibuixos tenen similituts amb els treballs dels artistes, perquè aquests també experimenten amb llibertat i fan treballs amb una gran expresivitat.
D’altra banda, en aquells moments la meva filla tenia tres anys i començava a fer dibuixos i em vaig fixar en els seus treballs.

Clickeu sobre la imatge per veure la sèrie



3 comentaris:

carme ha dit...

Em zona moooolt el quadre!!!

Clara ha dit...

A mi també!!!

Rosa ha dit...

Bona incorporació al bloc!!!
Gràcies