divendres, 27 de maig del 2016

Merda per un tub

Tensió, crisi, renovació, retirada, desfilada i diàspora. Heus ací diverses apreciacions sobre l’esdevenir del Partit Popular que trobàvem estampades a les portades dels diaris el 27 de maig del 2015. Ara fa tot just un any, i avui molts es pregunten què n'ha quedat d'aquell ànim renovador. 

Al final, ni tanta diàspora, ni tanta crisi, ni –evidentment- gaires senyals de renovació. Però llavors eren dies de ressaca electoral (autonòmica i municipal) i els resultats convidaven alguns barons del PP a pronunciar-se en aquest sentit, amb l'aprovació unànime de la ‘brunete’, com veieu aquí sota. Rajoy aguantava el tipus. Com sempre.



Una seqüència tediosa i de desenllaç previsible, potser sí. Però atenció, guionistes, que un deliciós ‘spin off’ d’aquesta pèssima sèrie ens alegrava el dia: L’aparició estel·lar de l’ex 'comissionista' del PP de Rus a València, el gerent corrupte d’Imelsa, el ‘yonqui dels diners’ -com li agrada definir-se-. Esperpèntic personatge.

Perpetrador i notari del saqueig a la Diputació de València, Marcos Benavent reapareixia als jutjats transmutat en una mena de hipster desmilloratamb aura de sanador (fraudulent), escampant la profecia redemptora: “Va a salir mierda por un tubo”, proclamava davant les càmeres abans d’entrar a declarar. I tant si en sortiria, de merda. Però Rajoy aguantava el tipus, i bé que l’aguanta encara. Com sempre.

L’hemeroteca ens regala la seva imatge i les seves declaracions, si us plau, no us les perdeu!

                                                                                                                       El Mundo                                    

3 comentaris:

Clara ha dit...

Quin paio!
On podem llegir les seves declaracions??

carme ha dit...

Boníssim! si, podríem tenir un link, please....

Colomiki ha dit...

jo també ho vull saber