diumenge, 24 de juliol del 2016

Les Òperes de l'estiu

En  Miquel  Moreno, un fidel seguidor del Blog i gran aficionat a la música, ha fet una feinada que vull compartir amb tots els lectors del Blog.

Fixeu-vos-hi bé: Ha extret les pistes musicals de tots el vídeos de Youtube penjats les cinc darreres temporades - uns 200 - a la Secció L'ÒPERA DELS DILLUNS; n’ha confeccionat una llista amb el nom de l’intèrpret, la peça i l’obra i autor.  Els ha guardat en format Mp3 de manera que ara són reproduïbles en qualsevol dels aparells de tota mena que llegeixen aquest format.
Per això els he penjat a GOOGLE DRIVE de manera que amb l’enllaç que segueix els podeu trobar tots i escoltar-los o descarregar-vos-els al vostre ordinador, llapis de memòria o telèfon.
És un gran real per escoltar bona música aquest estiu mentre el Blog està tancat per vacances. És així com ens acomiadem amb aquest present musical donant novament les gràcies a en Miquel.

L’enllaç per accedir a les àries és el següent:


N’hi ha prou amb clickar-lo i a escoltar bones àries.


4 comentaris:

Carme Bh ha dit...

Caram, Miquel, quin bon regal! Gràcies!

Cesc ha dit...

Quina feinada. Gràcies Josep M i gràcies Miquel per compartir aquesta bona música.

Manel ha dit...

Extraordinari..... ja tinc els deures d'estiu !!!!!

Karles ha dit...

Un encert i enhorabona per la gran feina d'en Miquel.

Aquesta era una antiga petició, mil vegades reclamada i mal atesa pel Dr. Cortina. Sort que en Miquel a escoltat els nostres planys.
Tindrem un estiu d'ópera.