diumenge, 4 de setembre del 2016

Tornem a obrir!

S’acaben les vacances i tornem a obrir el Blog per començar una nova temporada que estarà carregada de noticies, articles i escrits de tota mena. Pel que fa als continguts es mantenen la major part de les seccions però com cada any hi anirem introduint algunes petites novetats.

He pensat dedicar alguns posts a recordar els principals cantautors de la “Chanson” francesa, que tant varem escoltar els de la meves generació i que varen influenciar la nostra cancó.

També he demanat a l’Elisa, una jove vallisoletana i gran aficionada al món de la sarsuela, que ens ajudi a preparar una selecció dels passatges d’aquesta especialitat musical que introduirem, com ja hem fet alguna altra vegada, a l’ÀRIA DELS DILLUNS.

Enguany prendrà més consistència la Secció MIRADES CURIOSES on en Jordi Castells ens introduirà en les principals qüestions i novetats tecnològiques que avui semblen dominar la nostra vida i els comportaments socials.

Pel que fa a la resta de les Seccions no hi ha novetats significatives excepte que ESCENES i AL CAP DEL TEMPS passaran de periodicitat quinzenal a mensual per tal de deixar espai a tantes col·laboracions com tenim gràcies als deu dol3laboradors que ja té el Blog.

Ens agradaria també recordar una vegada més als nostres lectors que poden participar més activament en el Blog. Com? Doncs d’una banda fent comentaris als posts publicats i de l’altra escrivint algun post a la Secció El POST DE LECTOR, que està sempre oberta a tot-hom. Per això només cal que m’enviïn el text  a la meva adeça de correu (amb una extensió màxima d’unes 300 paraules) en un arxiu word i el publicarem degudament il·lustrat.

També, per tal de contribuir a una mica a la difusió del Blog el podeu recomanar a amics i coneguts; i si voleu que rebin el correu de cada diumenge al vespre només cal que em faciliteu les seves adreces de correu i els afegirem a la llista de distribució de la Newsletter setmanal.

Avui, per inaugurar també les nostres peces operístiques dels dilluns he triat, com s’escau, una obertura. I n’he buscat una que fos animosa i vibrant, que falta ens farà amb tot el que ens ve a sobre! La de l’Òpera de Rossini, “Guillem Tell”. Que els seus "crescendos" siguin un bon auguri pel proper futur.

Bona temporada a tothom!