dimarts, 25 d’octubre del 2016

Coses que no entenc ( o sí ) XIX


. Que després d’haver hagut de dimitir com a Ministre per assumptes de corrupció ara el partit s’atreveixi a la col·locar a  Ana Mato com assessora del Grup Popular al  Parlament europeu.

. Que l’inefable Mariano Rajoy hagi dit literalment referint-se a la seva possible elecció que “Lo mejor que puedo hacer es estar callado”. Com si no fes altra cosa des de fa anys!

. Que al Fiscalia entengui que les gravacions de Fernández Diaz només recullin” intercanvi d’informació” i per tant s’oposi a que el Suprem admeti a tràmit la querella presentada contra el Ministre.

. Que un energumen com en Donald Trump pugui ser el candidat d’un partit polític a unes eleccions presidencials d’un país civilitzat.

. Que l’Ajuntament de Barcelona prengui iniciatives, com les de l’estàtua de Franco o l’escultura de Samaranch, sense calibrar-ne les conseqüències i després hagi rectificar clamorosament i les tiri endarrere sense rubor.

. Que un grup de radicals antifranquistes rebentin una exposició antifranquista organitzada per un Ajuntament també clarament antifranquista per culpa d’una estàtua decapitada d’aquell del que tots estan en contra. Com va dir Pérez Andujar “Això de l’estàtua de Franco no té cap ni peus,..”