divendres, 30 de desembre del 2016

Ramon Casas a Sitges


Enguany es commemora el 150 aniversari del naixement de Ramon Casas i amb aquest motiu s’han organitzat diverses mostres de la seva obra a diferents ciutats de Catalunya.

Potser la més rellevant és la que es presenta al Museu Maricel de Sitges on s’exhibeixen més de 170 pintures, dibuixos i cartells que ofereixen una completa panoràmica de tota la seva trajectòria. A més de les seves obres també es poden veure altres pintures d’artistes contemporanis seus - Sorolla, Romero de Torres i Pablo Picasso entre d’altres- , i molt particularment de Santiago Rusinyol amb qui va tenir una estreta relació. També hi ha fotografies d’època que il·lustren temes que va pintar Casas.

L’exposició ocupa les tres plantes del Museu i les obres estan agrupades en vuit sales segons un criteri  temàtic la qual cosa fa la visita molt pedagògica.
La mostra estarà oberta fins el 14 de Febrer i per més informació podeu consultar la web del Museu. Una exposició que sens dubte mereix una escapada fins a la Blanca Subur.