dimarts, 13 de desembre del 2016

Un Thyssen mai vist a CAIXAFORUM

Autoretrat                       Rembrandt

Caixaforum presenta fins el proper cinc de febrer una exposició amb una seixantena de les millors peces de la col·lecció del Museu Thyssen-Bornesmiza de Madrid. Es vol celebrar així el 25 aniversari de la inauguració d’aquest Museu i reafirmar els estrets llaços de col·laboració de la Thyssen i Caixaforum.

Es tracta d’una selecció de molt grans obres que us permetran fer un recorregut per tota la història de la pintura, des del segle XVI fins a la actualitat. Hi podreu veure pintures de noms com  Canaletto, Picaso, Rubens, Gris, El Greco, Cézanne, Pisarro, Chagall, Hopper i  molts d’altres.

Les obres estan agrupades amb criteri temàtic en cinc grans grups: La pintura religiosa, el retrat i els personatges, els objectes, el paisatge natural i el paisatge urbà.

Procureu anar-hi evitant les festes i hores punta perquè si no us trobareu amb una gran gentada que arriba a fer incòmoda la visita. Ah, i porteu a sobre alguna tarja de crèdit de la Caixa i així l’entrada serà de franc. Però sobretot no us perdeu aquest mostra de grans obres mestres.


1 comentari:

Hermínia ha dit...

Val la pena que feu la visita comentada on pots treure molt més suc a l'exposició.