Jo sempre demano el tàrtar de tonyina, un
dels millors que he provat i, segons amb qui comparteixi taula, hi afegeixo la
brandada de bacallà amb tomàquet dolç o un dels calents estrella: el pastisset
de foie fresc a la planxa i poma. Tots els plats calents del dia solen ser un
encert per completar l’àpat, depenent de la gana. Per acabar, podeu provar un
dels seus còctels, també en tenen sense alcohol, el millor: el Ginger mojito,
amb molt gust de gingebre. Hi podeu afegir unes catànies (cal demanar-les
perquè no són a la carta).
El local té dues entrades, en prefereixo la
del carrer Lledó, amb un espai acollidor de 2 o 3 taules i finestra al carrer, però
també s’entra per la Palma de Sant Just, on podeu pujar a un altell amb tres o
quatre taules més o baixar a una petita sala intermèdia, més apropiada per
prendre una copa. La decoració és molt anys seixanta, i el cert és que la
darrera vegada vaig observar que alguna de les butaques sembla que no s’hagi
canviat des de llavors, però la llum tènue de cocteleria i la música sempre
encertada creen un caliu, que, sobretot ara l’hivern,
s’agreix especialment.
Obert de dimarts a dissabte de
19:30 a 3:00
C/Palma de Sant Just, 1 C/ Lledó, 2
08002 Barcelona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada