divendres, 10 de febrer del 2017

Sueño de una noche de verano. Versió de Deisy Portaluppi

El passat Setembre, per recomanació d’un familiar, vaig acostar-me al petit teatre Almeria, al barri de Gràcia, per veure una obra que presentava el treball de final de curs de dotze alumnes de l’escola de teatre Estudi Laura Jou. La meva sorpresa va ser trobar-me amb un espectacle i un conjunt d’actors que superava en molt el seu suposat nivell d’aficionats.
Es tracta de muntatge “Sueño de una noche de verano. Versió de Deisy Portaluppi” escrita i dirigida per un dels seus professors, l’actor i Director Ivan Morales. Amb un plantejament molt imaginatiu i un ritme vibrant l’obra ens explica com la genial directora sud americana Deisy Portaluppi reuneix al seu voltant una sèrie dels millors talents emergents de llatinoamèrica - recreant, amb un llenguatge pretesament contemporani, el clàssic de Shakespeare. Amb la col·laboració d’aquesta singular i delirant troupe - on els actors parlen en les seves llengües: català, castellà, anglès i italià - prepara i assaja l’espectacle fins a l’extenuació dels actors i el gaudi dels espectadors.

Una funció per passar una bona estona i per constatar una vegada més l’excel·lent nivell del teatre català i de la presència magnífica joves actors i actrius que confirmen un brillant futur.  El repartiment inclou els noms de: Alba Encabo, Albert Salazar, Ángela Cervantes, Berta García, Carla Linares, David López,Gemma Sastre, Iraida Martos, Ivette Callis, Judit Cortina, Sara Diego, Roser Vilajosana, alguns dels quals estan començant ja una interessant carrera professional.


Ara, després de l’èxit de les dues primeres temporades l’espectacle torna a l’Almeria, al carrer de Sant Lluis, 64, del 15 de Febrer al 5 de Mars. Podeu adquirir les entrades a través de la pàgina web de la sala on trobareu els horaris de les representacions i on a més gaudireu d’un descompte del 30%.