dilluns, 20 de març del 2017

Coses que no entenc (o sí) XXVI



. Que en el judici del cas Pretoria es torni a parlar d’un pacte de la Fiscalia amb Macià Alavedra per tal de poder reduir la pena demanada i evitar així la pressó. Tot es compra amb diners.

. Que la gent segueixi admirant amb veneració la figura de Amancio Ortega per haver-se convertit en la segona fortuna del món sense preguntar-se com està fent els diners?

. Que Oriol Junqueres pugués estar parlant més de mitja hora en una entrevista a Catalunya Radio sense contestar a fons cap de les preguntes que se li varen fer.

. Que l’ex governador del Banc d’Espanya Miguel Àngel Fernandez Ordoñez tingui la barra de declarar que ”està orgullós dela seva tasca al front de l’Entitat” i que no coneixia l’informe dels inspectors on alertaven dels greus perills de la sortida a borsa de  Bankia.

. Que Iceta digui que demanarà als seus companys del PSOE que recorrin els pressupostos de la Generalitat al TC si esmenten el Referèndum il·legal.

. Que el Govern del PP pensi tornar a recórrer davant en TC la segona llei contra els desnonaments aprovada  per unanimitat pel Parlament de Catalunya.

. Que els Governs francès i espanyol es neguin a participar en el desarmament d'ETA i se n'hagi de fer càrrec la Sociertat civil.



1 comentari:

perefontroca ha dit...

Que el president de l'estat espanyol hagi d'anar sempre amb un traductor. Ah! No, l'altre dia va parlar amb el Papa de Roma sense traductor!!!