dimarts, 14 de març del 2017

L'Imma Colomer, Premi de la Crítica teatral


                  Foto: Josep M Cortina

Els que fem  PROVA I ERROR avui estem molt contents . Una de les nostres col·laboradores, l’Imma Colomer - que ens regala la seva veu amb el recitat de contes i poemes a la Secció PARAULA ENCESA - ha obtingut un premi molt important.

Els Premis de la Crítica de teatre acaben de reconèixer la seva trajectòria amb el Premi Gonzalo Pérez de Olaguer 2016.  L’actriu Imma Colomer rep el guardó honorífic com a reconeixement a la seva aportació al sector teatral català.

Aquest  guardó creat l’any 2010 en homenatge a Gonzalo Pérez de Olaguer, un dels degans de la crítica barcelonina i figura especialment estimada per tot el gremi teatral, distingirà enguany la trajectòria de Colomer, co-fundadora del Teatre Lliure i de la companyia Comediants.
L’Imma ha desenvolupat una carrera molt extensa tant en el teatre com en el cinema i la televisió. Entre els seus treballs més recents, podem esmentar la seva magistral interpretació a ‘Qui bones obres farà’ al TNC, (amb direcció de Pep Tosar), la direcció: d‘Afterplay’ al Teatre Lliure, o la interpretació i direcció de ‘La màgia d’en Calders’ al Teatre Akadèmia

La Gala de lliurament de la XIX edició del Premis de la Crítica tindrà lloc el 27 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona com a cloenda del Dia Mundial del Teatre.


Moltes felicitats Imma, de part nostra i de tots els lectors-oïdors del Blog!


2 comentaris:

Hermínia ha dit...

S'hi pot anar a l'entrega del premi?

Anònim ha dit...

Doncs jo també estic molt, però que molt, content i també m'agradaria assistir a l'entrega del premi !
6Q.