divendres, 5 de maig del 2017

Com veure fàcilment PROVA I ERROR des del mòbil

Cada dia són més els que consulten les pàgines de la xarxa a través del mòbil o la tauleta.

Una forma molt còmoda de consultar aquesta entrada és fer-ho des d'una icona d’accés directe del vostre mòbil (o tauleta). La forma de disposar aquesta icona per sempre a la pantalla del mòbil és molt fàcil:

-  Connecteu-vos al blog des del mòbil de la forma que ho feu habitualment (teclejant l'adreça web del blog : josepmcp.blogspot.com.es, o cercant-lo per google). La pantalla del mòbil ha de tenir un aspecte tal com mostra la següent figura 1:
- Un cop tingueu a la pantalla del mòbil la pàgina principal del blog, cliqueu la tecla de menú del mòbil (està en alguna de les cantonades de la pantalla). Es desplegarà un menú.  La pantalla del mòbil ha de tenir un aspecte tal com mostra la següent figura 2 :

Cliqueu l'opció "Afegeix a pantalla d'inici". La icona del blog es disposarà a la pantalla d'escriptori del mòbil i us permetrà accedir fàcilment al blog prement aquesta icona, tal com es mostra a la següent Figura 3 :

Pot ser que en alguns mòbils o tauletes no us aparegui el menú que us hem indicat a la figura 2 sinó un altre menú.  En aquest cas haureu d'elegir l'opció "Obrir amb Chrome" i després tornar a teclejar la tecla de menú del mòbil, que us mostrarà el menú de la Figura 2. Llavors seguiu la resta de les instruccions igual. Sort!