dimarts, 11 de juliol del 2017

Coses que no entenc (o sí) XXXI

. Que mentre el Parlament català aprova la Llei que condemna als judicis i crims del franquisme a Madrid donin al ministre franquista Martin Villa una medalla commemorativa de les primeres eleccions democràtiques del 77. Dos països diferents.

. Que els regidors del PSC, que formen part del Govern Municipal de l’Ajuntament de Barcelona, recolzin la proposta del PP relativa al referèndum que el ple ha rebutjat per majoria.

. Que desaparegui el programa “8 al dia de Josep Cuní”, que presumiblement serà substituït per una  mica més de tele escombraria.

. Que després de tot allò que hem escoltat en l’entrevista de Jordi Évole al comissari Villarejo no hagi passat res de res. La impunitat en aquest país no sembla tenir límits.

. Que els tres anteriors Presidents del Govern espanyol es posin sempre, i tan despresa, d’acord quan es parla de Catalunya. Quina pinya!

. Que el PdeCat anuncií ja que vendrà la seva nova seu del carrer de Provença, que acaba tot just d’inaugurar.

. Que Podemos també s’afegeixi a aquesta ambigüitat dels partits espanyols respecte de la legitimitat del Referèndum.

. Que els Comuns no siguin capaços de definir-se clarament sobre el Referèndum i segueixin jugant també a la puta i la Ramoneta, com tan han criticat.

. Que un egidor del PDeCat de l'Ajuntament de l'Escala i l’exercit espanyol es dediquin a fer maniobres militars  en una plaja de  la costa Brava amb la intenció de distreure als turistes.