divendres, 9 de febrer del 2018

Coses que no entenc ( o sí ) XXXVI


. Que després de la confessió de Ricardo Costa i els seus compinches al judici de la Gurtel encara tinguem a Rajoy com a President del PP i del Govern.

. Que un Ministre de Justícia pugui dir que “quan es dicti auto de processament els polítics encausats seran inhabilitats”.

. Que ara sigui Rufián ( el de les 155 monedes ) un dels que reclamin “generositat per part de tot el món i també un component de realitat”.

. Que el coronel de la guàrdia civil Pérez de los Cobos pugui dir que el compliment de la Llei ha de passar per davant de la convivència quan l’auto de la jutgessa deia expressament que “s‘havia d’impedir la votació sense que això afecti a  la normal convivència de la ciutadania”.

. Que a la Gala del Premis Goya, sempre tan reivindicatius, absolutament cap dels artistes premiats  tingués el valor d’esmentar el problema de Catalunya i els seus presos polítics.

. Que any rere any seguim parlant dels accident i col·lapses de la N-340 i la N-II a Girona i no s’hi vulgui posar solució.

. Que el Tribunal Europeu dels Drets Humans hagi acceptat com a una dels seus membres a la jutge proposada pel Govern espanyol que té una ideologia manifestament contraria a la homosexualitat a la que considera una patologia que cal tractar.
  
. Que el PP presenti una esmena a la reforma del codi penal per la que, per si de cas, s’impedeixi l’indult als condemnats per rebel·lió, sedició i delictes contra la corona.

. Que es pugui acusar i processar algú del delicte d’incitació a l’odi per posar-se un nas de pallasso o per cantar un rap contra la monarquia.

. Que una patronal murciana premïi a policies  que varen actuar a Barcelona amb un cap de setmana en hotel de luxe a la seva comunitat.