dimecres, 14 de març del 2018

La barra del gourmet


Com ja sabeu a banda de la bona cuina, m’agrada el teatre, per això, en més d’una ocasió us he recomanat un restaurant prop d’alguna sala, doncs hi torno. En aquesta ocasió, el restaurant que us recomano està molt  a prop de La Villarroel. Es tracta de “La barra del gourmet”.

El 2012 el grup Mondofino S.L. es va unir a La Vanguardia per constituir un Club de Vins per als subscriptors del diari i més endavant el van estendre a productes gourmet. Ara, han volgut posar a l’abast del públic en general aquests productes de qualitat de la mà de la xef Panda Gay, que ha elaborat una carta de racions gustoses i a voltes originals, moltes d’elles seguint la tècnica de cocció de la baixa temperatura. En destaca la papada de porc, la tonyina, el bacallà o les vieires, que es veuen completades per plats freds com la seva Russa imperial, segons ells, la millor del món. No la vaig provar, però en canvi si que vaig salivar amb les Migas amb ou a baixa temperatura i el Taco de cua de bou.

Una pantalla al fons del menjador interior va mostrant els productes que utilitzen i que comercialitzen a la botiga de l’entrada, tots de proximitat: torrons i mel Alemany, olis Bargalló, cansalada de Cal Rovira, vedella de Cal Mabres, etc. De tant en tant, fan sessions gastronòmiques i maridatges. També lloguen el local per actes privats.

Pel què fa a la beguda, tenen una bona oferta de vins a preus quasi de bodega, i també ofereixen cockteleria i vermuteria. El pa és del forn Baluard. De postres: catànies, gofres i altres delicadeses.

Tel. 931 89 56 45
Carrer de la Diputació, 164
08011 Barcelona




2 comentaris:

CLara ha dit...

Quina falta ens feia un lloc xulo a prop de la Villarroel! Gràcies, Hermínia!!

Hermínia ha dit...

Ah! Jo solia anar a casa Jaime, un altre concepte, però també recomanable i no gaire lluny.