dissabte, 20 d’octubre del 2018

Coses que no entenc (o sí) XXXIX

Reprenem la Secció

. Que una institució com el Tribunal Suprem pugui dictar una sentència sobre els impostos de les hipoteques, de tanta transcendència econòmica pels ciutadans i pel sistema financer, i es desmenteixi al cap de 24 hores ajornant la decisió definitiva no se sap fins quan.

. Que després de la vergonya que varen passar amb el judici de la Gurtel ara el PP presenti un recurs en el que demana que es torni a repetir el judici “amb imparcialitat”.

. Que encara es parli novament sobre la possibilitat que Neymar pugui tornar al Barça perquè sembla que s’enyora.

. Que la inefable Inés Arrimadas pugui fer tan fina distinció quan afirma que l’Estat espanyol no va afusellar en Companys perquè qui ho va fer va ser el règim franquista.

. Que haguem hagut d’esperar 38 anys perquè la Sagrada Família pagui l’impost municipal de llicència d’obres. O potser és que estava pagant el d’establiment de pastisseria.

. Que en Josep Borrell pensi que la manera de millorar la imatge internacional d’Espanya sigui vetar diplomàtics i representants estrangers.

. Que la mort d’un sol periodista saudita tingui moltíssima més repercussió que la de milers de víctimes dels conflictes bèl·lics de Síria i el Iemen o dels immigrants de la mediterrània o Birmània.

. Que ara en Borrell completi les seves genialitats en matèria de política exterior fent apostes amb els parlamentaris sobre l'aprovació dels presupostos.


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Vivimos en un mundo al reves. Gracies Jose Maria

Clara ha dit...

2 de 8 referides al Borrell, pas mal! ;)

perefontroca ha dit...

Hi pots afegir que la SSS (la Soraya) hi hagi està "enxufada" al "Consejo del Estado". Té collons el tema!!!

Josep M.Cortina ha dit...

I tant! Dona-la per afegida