divendres, 9 de novembre del 2018

Coses que no entenc (o sí) XL


. Que es pugui triar un nom tan difícil de recordar com el de Consell Assessor per a l'impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent, per anomenar un organisme encarregat de fomentar el debat polític a tot Catalunya.

. Que ara a Sudamèrica ja no calgui la figura del cop d’Estat militar perquè l’extrema dreta accedeix al poder i ho faci a través d’eleccions.

. Que no es puguin donar indicacions al Fiscals però que en canvi sigui possible anomenar d’entrada aquells que faran allò que a tu et convé sense que calgui donar-los ja cap mena d’intruccions.

. Que les borses internacionals reaccionin amb notables pujades després de la victòria de Bolsonaro.

. Que sense cap mena de pudor Bolsonaro hagi anomenat  Ministre de Justícia al jutge que va empresonar l’antic President i rival polític Lula da Silva.

. Que es permeti als patinets amb motor circular sense cap normativa per tot arreu on vulguin, carrers, voreres, carrils bici i passos de peatons.

. Que el Tribunal de Estrasburg hagi trigat sis anys a dictaminar que Otegi no va tenir un judici just però que ell se’ls hagi passat a la presó i aquí no passi res de res.

. Que Espanya tingui un Tribunal Suprem que pugui fer un ridícul tan espantós com el que ha protagonitzat amb el tema dels A.J.D. de les hipoteques.

. Que un humor tan barroer com el del programa  “El foraster” de TV3 tingui tanta audiència temporada rera temporada.


1 comentari:

perefontroca ha dit...

Benvolgut Josep Maria,

Crec que tractar d'humor barroer el programa del Foraster és estar una mica fora de l'ona de l'audiència general.
No és que el vegi gaire sovint, però entenc que en aquests pobles una mica perduts de la mà de Déu, el programa sempre és benvingut.
Que la gent que ja n'està fins a les "pilotes" de tot el Procés i com s'està portant, vulguin tenir una vàlvula d'escapament i aquest programa els hi dóna.
No siguis tan dur i accepta que el programa té la seva gràcia, encara que sigui per desfogar-se de tanta inutilitat.
Amb la resta d'afirmacions hi estic totalment d'acord.