dimarts, 20 de novembre del 2018

Dues grans Sèries de televisió

Fins ara no he recomanat mai sèries de televisió. Però la veritat és que aquesta mena de productes televisius cada cop és de millor qualitat i confesso que de tant en tant a través de Movistar o Netflix m’enganxo a alguna sèrie. Procuro que siguin curtes perquè sinó acaben aburrint-me.

Actualment n’hi ha dues a Movistar que m’han agradat molt.


Una és “El dia de mañana”, basada en una novel·la de Ignacio Martinez de Pison. Explica la història d’un noi molt espavilat que arriba del poble a Barcelona els anys seixanta i que després de guanyar-se la vida amb tota mena d’activitats més o menys irregulars acaba convertit un confident de la policia franquista. Un excel·lent retrat de l’època i amb una extraordinària interpretació de l’Oriol Pla.


L’altra es la acabada d’estrenar “Arde Madrid” que retrata en blanc i negre el Madrid dels mateixos anys. Els protagonistes són una parella al servei de l’Ava Gardner que vivia a Madrid al mateix edifici de luxe que l’exiliat Juan Domingo Perón. Dirigida pel mateix protagonista, Paco León, té un gran sentit de l’humor i un ritme excel·lent que fa que es faci curta.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Arde Madrid
Molt bona
L'altra encara no l'hem vista
Matar al padre també ens ha agradat