diumenge, 4 de novembre del 2018

L'Òpera dels dilluns

El passat dissabte vàrem anar a l’Auditori a escoltar una extraordinària obra coral. Es tracta de La Missa breu de Leonard Bernstein. Ja l’haviem vista fa un parell d’anys i ens va tornar a meravellar.

Interpretada per l’orquestra de l’OBC amb molts músics joves i amb quatre corals- Cantiga, Lieder càmera, Amics de la Unió i Cor de Teatre - que varen cantar amb una gran força els diferents passatges d’aquesta obra. Una missa eclèctica, contestatària, reivindicativa que interpel·la Déu molt enèrgicament.
El cor de Teatre va aportar un seguit de cantants que interpretaren, a un gran nivell, els passatges solistes. Especial menció mereix la figura central del relator que va interpretar el baríton anglès William Dazeley.

Si volguéssiu veure aquesta obra ho podeu fer a través de l'enregistrament del concert del 2016, amb un repartiment molt semblant al d'enguany, a TV3 a la carta, a l'enllaç:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/concert-missa-de-bernstein-capitol-1/video/5795429/

Perquè feu boca us proposem escoltar avui el Glòria en la versió enregistrada al 2012 per la BBC:



1 comentari:

Jaume Güell ha dit...

Gran,gran músic i la misa que hem tingut el luxe de veure per segona vegada a l'Auditori el 2016 i ara, han tingut uns interprets extraordinaris.
Jo goso dir que és una de les obres cabdals del segle xx.
L'enregistrament de TV3 està molt bé i també podeu veure el de la BBC PROMS fet el 2012.