dimecres, 9 de gener del 2019

La Polleria Fontana

Al bell mig del barri de Gràcia i ben a prop dels cinemes Verdi hi trobareu un petit restaurant sense grans pretensions però ideal per anar-hi a sopar abans o després d’una bona pel·lícula. Obre de 6 de la tarda a 1 de la matinada. Ofereix plats tradicionals de cuina catalana a bon preu, ben elaborats, cuidats i fets al moment.
El propietari, en Nil Ros, hi fa un homenatge als seus avis que tenien una polleria amb aquest nom prop de l’estació de metro. Els bunyols de bacallà, les croquetes de pollastre rostit  amb pernil o la truita de patates, van que volen i acompanyen altres plats més elaborats com un arròs brut, unes mandonguilles amb sèpia o un ofegat de la Segarra. 
Hi ha poques taules en un espai força petit però agradable. Al fons us espera una taula gran per si sou colla o no us sap greu compartir-la; amb un parell d’amigues hi vàrem tenir una conversa ben entretinguda amb unes noies franceses mentre sentíem els espetecs del correfoc de les festes de Sant Antoni de Sa Pobla, el darrer cap de setmana de gener de l’any passat. 

Carrer Sant Lluís, 9
08012 Barcelona

Tel. 932173904



2 comentaris:

Josep M.Cortina ha dit...

Ho tenim a prop de casa. Hi anirem.

Hermínia ha dit...

Espero que us agradi.