Avui us parlaré del “Bar Muy buenas”,
un restaurant de cuina catalana que representa una altra molt bona iniciativa
de dos amics: en Lito Baldovinos i l’Enric Rebordosa, que estiuejaven
junts de petits i que ja fa anys van
començar a recuperar llocs amb història.
Aquest és el cas del “Muy buenas”, situat en un local modernista de 1896,
que primer va ser una bacalleneria i a partir de 1924 un bar emblemàtic del
barri del Raval. Igual que van fer amb “La Confiteria” (1912) i més tard amb
les cocteleries Paradiso, o el Dr. Stravinsky (1912) o amb el Maravillas a les
Corts i el café bar Alegria (1899), aquest parell d’empresaris saben com fer bé
les coses, les seves iniciatives tenen èxit assegurat.
Però anem al Muy buenas, on podreu menjar una cuina basada en les receptes
del llibre d’Ignasi Domènech “La Teca”, per evitar “modernitats”, com diuen els
seus propietaris. Al migdia hi trobareu un plat del dia, que tant pot ser
fricandó com bacallà amb samfaina, mandonguilles amb sèpia, cap i pota amb
cigrons…, però també ofereixen el format de tapa i platillo: un clotxa
d’escalivada, una sardina fumada típica de la Ribera d’Ebre, unes croquetes de
rostit, una truita amb suc. Per postres catànies i carquinyolis, crema
catalana, pa amb oli i xocolata o recuit de l’Empordà. Tot proper, tot de casa.
Cal destacar per acabar, que en el pis de dalt hi tenen un reservat en
format de bar (vull dir amb barra i tot) per muntar petites o grans festes
només per vosaltres.
Telèfon: 938 07 28 57
https://muybuenas.cat
2 comentaris:
Hi he dinat i realment te una qualitat i un servei excel.lents a un preu molt raonable. Gràcies per la recomanació.
El provarem Gràcies. El local ja val molt la pena i segur que sortirem millor del que entrarem.
6Q
Publica un comentari a l'entrada