dijous, 24 d’octubre del 2019

Bill Viola a La Pedrera


La Pedrera presenta “Miralls de l’invisible”, una important exposició sobre l’obra de Bill Viola, un dels més rellevants videoartistes contemporanis.
Hi trobareu un seguit d’alguns del seus treballs, des dels seus inicis a finals dels anys 70 fins a les seves creacions més recents del 2014. Tots ells projectats en pantalles de diferents mides i suports digitals diversos.

Viola treballa sempre amb imatges filmades en càmera super lenta  la qual cosa exigeix a l’espectador esmerçar una llarga estona davant de cada obra. Això afavoreix la reflexió i la introspecció davant dels temes que presenta. Ens ofereix un antídot contra la impaciència i el neguit que normalment envolta les nostres vides. Convé doncs anar doncs a l’exposició amb temps i si cal no veure totes les projeccions i concentrar-se amb tota la calma en aquelles que més ens agradin.

Simultàniament a aquesta exposicio les properes setmanes es presenten alguns altres dels seus treballs a altres institucions culturals, tanta Barcelona com a d’altres ciutats catalanes. Trobareu els detalls de les activitats programades al Palau de la Música en aquest enllaç.

2 comentaris:

Climent Vilella ha dit...

Si podeu aneu al Museu de Montserrat on també s'exhibeix una peça del Bill Viola. Per mi la més interessant(ep! de les que he vist fins ara en aquesta mostra al nostre país)

Josep M.Cortina ha dit...

Gràcies per la recomanació