dimarts, 8 d’octubre del 2019

Cabrils


A la primavera o a començaments de la tardor és una bona època per passejar per la costa, ja ho sabeu, altres vegades ho he comentat: allò de les platges tranquil·les..., i una de les zones més properes a Barcelona i amb un bon passeig a la vora de l’aigua és el Maresme. Aquesta comarca possibilita també anar a regalar-se la vista amb les cases dels “indianos” o “americanos” i, fins i tot, visitar-ne els cementiris.

Però anem a la teca, a la comarca hi trobareu la població que té la fama de tenir més restaurants per kilòmetre quadrat de Catalunya, és Cabrils, que tot i que no està arran de costa, hi arriba molt bé la marinada. Aquí hi ha un restaurant amb estrella Michelin, on encara no hi he menjat, l’Axol, i per tant no us en puc parlar, però com que he trobat molt bones alternatives, us en comento tres: Can Rin, Ca l’Estrany i l’Hostal de la Plaça, en ordre creixent de preu. Tots tres amb una molt bona cuina. Els dos primers amb una bonica terrassa per quan fa bon temps,


Can Rin hi organitza concerts a l’estiu. Aquest és el més assequible: té un menú de cap de setmana a 27€, de gran qualitat amb la beguda inclosa, però en canvi és l’únic on no hi trobareu l’excel·lent coca de Llavaneres, l’estrella de les postres del Maresme. 

A Ca l’Estrany i a l’Hostal de la Plaça la carta és llarga, el menú de cap de setmana puja a 32€ sense beguda. A ca l’Estrany hi he menjat uns pèsols excepcionals, de fet a la seva carta sempre hi trobareu un apartat recomanant els productes de temporada. A l’Hostal de la Plaça destaquen els seus arrossos i recentment han inaugurat un menjador privat per a unes 30-35 persones. Tots ells estan situats en unes masies precioses que fan encara més agradable l’estada.



Can Rin
Torrent Roig nº2, 08348 Cabrils,
Tel. 93 750 90 01







Restaurant Ca L’Estrany
Camí Coll de Port 19, 08348 Cabrils
Tel. 93 750 70 66






Hostal de la Plaça
Hostal/Restaurant 93 753 19 02