diumenge, 19 de juliol del 2020

Tancat per vacances



Com cada any quan arribem a mitjans de juliol el Blog tanca per vacances fins a començaments de setembre. Aquesta vegada em resulta una mica més difícil perquè estem vivint uns moments ben especials. 
Aquests darrers mesos de confinament la feina de mantenir actiu el Blog ha sigut per a mi un considerable estímul i alhora m’ha permès mantenir un contacte viu amb els col·laboradors de Prova i Error i els meus amics i lectors fidels. De fet, malgrat l’allau de comunicacions, fotografies acudits i vídeos, que la gent ha rebut,  sobretot per Whatsapp, el nombre de visites al Blog ha augmentat sensiblement.
La temporada ha sigut intensa. Hem publicat un total de 260 posts, és a dir gairebé 6 per setmana. D’altra banda ha esta l’any de la renovació del format de la Newsletter setmanal que enviem regularment a uns 750 lectors. Com a novetat també hem incorporat temporalment la secció de dansa, un bon complement a la nostra tradicional ària dels dilluns, una iniciativa que repetirem la temporada vinent.
Volem dedicarà tothom, col·laboradors i lectors, el millor per aquest estiu amb el desig que això que sembla que s’ha tornat a espatllar millori ben aviat.

Ànims i salut

3 comentaris:

Ton ha dit...

Moltes gràcies per tots aquests mesos del Blog i que, juntament amb la Carme i família, gaudeixis d’aquests dies d’estiu.

Una abraçada, o com diu un amic comú: Una encaixada.
Ton

Unknown ha dit...

Moltes gràcies per tot Josep M i la bona companyia que fa que encara el blog sigui més rodò. I,tot i les limitacions i tanta incertesa...que tingui tothom un bon estiu.
Imma Figa

Esteban Martinez Ruiz ha dit...

Moltes gràcies. Molt bones vacances, i t'esperem ben aviat.