dissabte, 26 de setembre del 2020

Coses que no entenc (o sí) LIX

Ho sento però haig de dir en veu alta que penso que aquest país s’ha tornat boig, que tothom va a la grenya, uns  contra els altres i tots contra tots, d’una forma tan desesperada que si seguim així acabarem molt malament.

Fixeu-vos en els darrers esdeveniments dels darrers dies que, un cop més, no entenc.

. Que un Club tan gran com el Barça tingui un President tan petit com Bartomeu.

. Que amb la pobresa, atur i desigualtat que viuen milions de persones ens haguem de preocupar i conmoure per les penalitats dels pobres futbolistes que cobren desenes de milions cada any.

. Que el Suprem estigui a punt d’incapacitar el President de la Generalitat perquè va posar un a pancarta.

. Que el President de la Generalitat digui que el President del Govern és un tros de quòniam.

. Que l’Ajuntament de Barcelona, amb el vot dels comuns es dediqui, a iniciativa de Manuel Valls, a  retirar la medalla d’or de l’Ajuntament de la ciutat a Heribert Barrera.

. Que el PdCat i Junts per Cat segueixin a la grenya i es tirin els plats pel cap sempre que poden.

. Que l'ANC i l'Omnium tampoc es posin d'acord en com respondre a la sentència contra Torra.

. Que el Fiscal en cap del Suprem denunciï que dos fiscals, que casualment eren els mateixos que els del judici del procés, van intentar pressionar-lo perquè encausés al Govern per la gestió de la pandèmia

. Que el mateix President del CGPJ, que és qui ha ocupat el càrrec pendent de renovació i mentrestant ha fet tots els nomenaments als òrgans judicials que li ha convingut, denunciï ara que no s’està renovant la cúpula judicial.

. Que el Govern impedeixi que el Rei acudeixi a Barcelona a l’entrega de títols als futurs jutges.

. Que Carlos Lesmes faci córrer intencionadament que el Rei li ha dit hauria volgut venir a Barcelona.

. Que els jutges, que són suposadament l’estament més neutral, critiquin obertament al Govern perquè no ha deixat venir Felip VI i cridin “ Viva el Rei” a l’acte.

. Que després d’una suposada reunió de pau entre els Presidents del Govern i de la Comunitat de Madrid, i de la creació d’un Comité de coordinació, la Comunitat anunci unes mesures i el Ministre de Sanitat digui en roda de premsa que li semblen insuficients.

. Que Carmen Calvo digui que agraeix que  Felip VI  "estigui sempre al seu lloc, que és el de la neutralitat " i Garzon que “La posición de una monarquía hereditaria que maniobra contra el Gobierno democráticamente elegido, incumpliendo de ese modo la constitución que impone su neutralidad...”     

I mentrestant el pais presenta un dels pitxors records en els efectes de la pandèmia de la Covit. 
 
M'aturo per no fatigar als lectors. Tot plegat fa fàstic i pena!


1 comentari:

Albert Cases ha dit...

Totalment d'acord Josep Ma. El nivell de mediocritat que ens rodeja fa espantar i, a la vella Espanya i també a Catalunya, han ressuscitat els seus vells fantasmes.
M'agradaria que fossim un lander de la RFA, tot seria més clar i raonable.