dimarts, 27 d’octubre del 2020

Recolzem els restaurants

Els restaurants i bars estan tancats degut a la pandèmia. Però la nostra crítica gastronòmica ens fa una bona proposta per seguir gaudint de les seves creacions i alhora recolzar la seva difícil situació econòmica.

En aquests temps de pandèmia, sindèmia i altres incerteses, un bon àpat ens hauria de permetre continuar gaudint de la nostra naturalesa humana de menjar en companyia. Els restaurants sempre han estat un bon lloc per compartir aquesta activitat social i no ens podem permetre que agonitzin o morin en mans de les nostres accions contra el virus. He sentit a dir que potser ja anirà bé una mica de neteja, segur que sí, però entre els que moriran perquè no feien bé la feina, també n’hi hauran d’altres que no mereixen aquesta censura. Així que us animo a ajudar-los encarregant-los-hi algun dels àpats quotidians o festius que feu amb els vostres “contactes propers”, durant aquesta travessa del desert.

La meva experiència en els dos darrers caps de setmana ha estat molt positiva, el primer dissabte després d’una passejada pel Montnegre-Corredor vaig anar a Can Rin, a Cabrils, ells tenen una web que facilita molt la feina de l’elecció de la carta que ofereixen. Aquest darrer dissabte, després de visitar tres edificis en el marc de la 48OpenHouse a BCN, vaig passar per Can Boneta, que ofereix un parell o tres de menús a escollir. En ambdós casos ha estat una excel·lent experiència. Teniu molt per triar, bons restaurants dels que us he anat recomanant cuinen els seus millors plats perquè els mengeu a casa. No ho desaprofiteu.


4 comentaris:

carme ha dit...

Molt bona proposta, Hermínia.
Jo, si em permets, voldria afegir dues experiències nostres, també molt recomanables:
1. Budy Café, amb un menú de 15 euros composat per molt primers i molts segons a triar i un postre. la seva web: budycafe.com. S'ha d'anar a recollir al carrer Marià Cubí 44 de Barcelona
2. casatoc.cat, restaurant d'Aigua Blava, amb plats cuinats envasats al buit o congelats, molt bons i que et porten a casa.
A veure si entre tots, els ajudem a aguantar i tirar endavant.
Abraçades!!!
Carme

Rosa ha dit...

Hermínia, tens molta raó. Ho hem de fer entre tots, et faré cas!

Josep M.Cortina ha dit...

Seguint aquests savis consells avui hem provat el menu de l'acreditat establiment LA PUBILLA a la plaça del Mercat de la Llibertat, a Gràcia. Un àpat de primera a un preu raonable de 18 euros.
Proveu-ho i no us en panedireu.

Hermínia ha dit...

Hi ha un munt de propostes i com que el que sol encarir un àpat son els vins, i aquests ja els tens a casa, tot plegat surt molt bé de preu.